donderdag 28 april 2011

Ik heb mijn punt binnen

Hallo hier ben ik nog een keertje.
Om 22:05 uur dacht ik , ik zal voor de laatste keer kijken of ik mijn punt voor excel binnen heb.
En ja ik zag de naam van de leraar staan en zei tegen Mark ja mijn punt is binnen! Ik ben benieuwd. Het is altijd wel eng om dan te kijken. Open de pagina en moest even zoeken naar mijn naam, want alle namen stonden op het lijstje. Ja daar zag ik Patricia van der Meer staan. Eerst stond rekenen en daar had ik dus een acht voor en toen kwam excel. Ik keek, keek nog een keertje, keek Mark aan en zie ik heb een ............
zitten jullie?????????????????? Nee dan moeten jullie toch echt even gaan zitten.
Hou je vast aan de stoelleuning...................................Ja zijn jullie er klaar voor. Hier komt mijn punt
Schrijf het expres even klein. Het is een tien. Ja jullie lezen het goed. Het is echt waar. Ik keek zelf ook een paar keer. Hield even mijn vinger onder mijn naam en ging in een lijntje naar de cijfer ja het was echt waar. In rode letters stond er echt een 10.
Kan het gewoon niet geloven.
Toen ik met het examen bezig was ging het wel heel goed. Maar aangezien ik rekenen zo moeilijk vond was dit natuurlijk wel makkelijker. Mark zei gisteren nog tegen mij. Excel zal wel goed gegaan zijn. Je vond het examen niet zo moeilijk. Ik ja juist daarom. Ik dacht dat ik rekenen slecht gemaakt had en haal een goed punt en nu denk ik dat ik excel goed gemaakt heb, zul je zien dat ik een slecht punt heb.
Anouk en Mirthe erbij geroepen, want die lagen al in bed en ze vonden het natuurlijk kei geweldig.

Heb meteen ons Monique gebeld om het te vertellen. Dankzij haar hulp heb ik zo'n geweldig punt gehaald.
Ons Monique zei het is dat ik al lig want anders.......................
Daarna heb ik ons pap en ons mam gebeld. Die konden het ook niet geloven en zijn apetrots op mij.
En ik ........................ Ik ben ontzettend gelukkig en ik weet zeker dat ik vanavond nog beter slaap!!!!!!!!!!!

Bedankt dat ik dit met jullie heb kunnen delen.
Heel veel liefs van een trotse nee een supertrotse Patricia

6 opmerkingen:

 1. Wat is dit toch geweldig. Toen Patricia me riep dat haar punt binnen was, vond ik het toch wel een beetje eng om te gaan kijken, dat ze na al die moeite en inspanningen toch nog een slecht punt zou halen. Maar wat ik daar zag staan sloeg werkelijk alles. Mijn vrouwtje had een tien gehaald. Wat is er nu toch mooier dan een examen af te sluiten met een TIEN !
  Ze is dolgelukkig, het straalt er gewoon vanaf, ik zie nog steeds hetzelfde gezicht als toen ze haar punt zag, eentje met een hele grote smile.
  Nu ben ik pas echt supertrots op haar, we hebben allemaal geholpen, maar uiteindelijk heeft zij het toch moeten doen. Het is nu eindelijk achter de rug, en ze kan weer aan haarzelf gaan denken en aan haar naaste.

  Nogmaals proficiat Patricia met het behalen van je diploma voor administratief medewerkster.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUUUUUW!!!!!!!!!
  Dit is niet te bevatten, ik bleef stokstijf zitten op mijn stoel, een 10 hoe krijg je het voor elkaar
  Geweldig gewoon, prachtig, schitterend, keigoed,proficiat!
  Liefs T Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey hallootjes hier van nog een supertrots iemand!

  Toen je me gisteren belde en zei dat je een 10 had, dacht ik: wat zegt ze nu toch? Dacht dat ik het niet goed had verstaan. Maar dat was dus wel!!!!!!!!!!!!! wat een topprestatie. Je had ook zo goed geoefend, dus ik had er alle vertrouwen in, maar dat je zo'n hoog punt zou halen! Jeetje, wat ontzettend gaaf.

  Ik geloof goed dat die "smile" niet van je gezicht te halen is. ha ha ha.

  Het was echt goed dat ik al lag, anders was ik vast stijl achterover geslagen. Om vervolgens op te staan en een vreugdedansje te maken.

  Proficiat, wij vinden het allemaal super, geweldig, ontzettend goed gedaan.

  Heel veel liefs en kusjes en knuffels en duimpjes omhoog en schouderklopjes en op-en-neer sprongetjes van

  Robin en Monique

  Ps; het is natuurlijk veel fijner om te dromen van al die hoge cijfers die je hebt gehaald als van rekensommen en formules hè!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tante Bernadette1 mei 2011 om 11:34

  Geweldig goed gedaan zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt tijd dat ik eens even een paar woordjes tot de door mij zo verwaarloosde dochter richt. Ja, die wenst post op haar blog! En moeders heeft er nog niets aan gedaan. Foei. Nu, natuurlijk ben ik hartstikke trots op jouw resultaten van al die weken zenuwen en hard werken, want wij weten als geen ander hoe moeilijk je het vond en hoe je erover in de zenuwen gezeten hebt. Ook over Anouk zat je in, want die had ook examens en toetsen die gedaan moesten worden en overal zette jij je voor in. Knap hoor! En nu is er dan tijd om te relaxen. Lekker genieten van het hondje, als dit tenminste niet verijdeld wordt door die twee dochters van je, die dezelfde plannen hebben als
  jij. Volgende week gaan we eens een keer lekker winkelen samen, want dat is alweer een hele poos geleden en ook ik heb wel wat ontspanning verdiend. Nu, eindelijk een berichtje van mama die met haar hele hart van je houdt. Kusjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Patricia ons studentje, ook jij gefeliciteerd met je 10, ik ben reuze trots op jou

  BeantwoordenVerwijderen