zondag 17 april 2011

Allemaal nieuwe scrapspulletjes gekocht!!

Hallo, hier ben ik weer!
Gisteren ben ik gezellig met ons Monique naar de stempelbeurs geweest in Zeist. Dit is zo'n geweldige beurs en we hadden er lang op moeten wachten, want vorig jaar konden we helaas niet. Vandaar dat we er nu met heel veel zin en plezier naar toe gingen. Ons Monique was al lekker vroeg bij mij. Eerst hadden we samen Anouk haar nieuwe fototoestel bestudeerd, een filmpje gemaakt en leuke foto's genomen zodat ze die dag aan ons konden denken, want we verwachten wel dat Anouk foto's zou gaan knippen. Alleen moest ze er dan wel naar kijken, maar we hadden zelf al de grootste lol gehad tijdens het filmen en foto's knippen wat de pret niet meer kon drukken. En toen was het zo ver we gingen naar de beurs!!!

Na een eindje rijden parkeerden we om tien uur de auto en kon het shoppen gaan beginnen. Ooooowwww wat een stempels. Geweldig. Ja waar zullen we beginnen!!! Dat is altijd de vraag. We hadden besloten om achteraan te beginnen. Meteen bij de eerste kraam zagen we al leuke stempels. Na dik een uur gesnuffeld en gekocht te hebben hadden we toch wel honger gekregen en dorst. We besloten een lekker bakje thee te gaan drinken. Ons Monique trakteerde namens Robin en onder het genot van een bekertje thee en een broodje hebben we onze aankopen alvast bewonderd. Ik had via internet een stamp-a-ma-jig besteld (oftewel een stempelliniaal) en die kon ik op de beurs afhalen. Ik was hier al zo lang naar op zoek en eindelijk had ik hem! Geweldig ik ben zo blij! Dit is hem:

 
Hier is ons Monique aan het genieten van een broodje en even aan het bekijken wat ze gekocht heeft.Maar het was maar even een pauze om daarna weer vrolijk verder te shoppen. Je kon ook workshops volgen, maar dat hebben we dit keer niet gedaan. We hebben ook veel gelachen. Er stond een stand met hele leuke stempels met allemaal leuke afbeeldingen en leuke teksten. Ik zei tegen ons Monique die stand komt uit Amerika. Nee dat denk ik niet. Misschien uit Engeland. Ik nee uit Amerika. Dus dat moest even nagevraagd worden. En ja hoor hij kwam uit Amerika. Ik meen uit Los Angeles. Oo nice zei ons Monique. Yeh are you been there?? zei de man. Ja zei ons Monique we have been a couple of times in Amerika. de man was meteen geïnteresseerd en er werd wat afgekletst tussen die twee. Ik was eigenlijk best wel onder de indruk hoe goed ons Monique engels spreekt. Wist wel dat ze dat goed kon, maar om het zo te horen.... Ja ik was wel trots. Ook gaf hij ons Monique een hele goede waarschuwing dat ze niet naar de Death valley moest gaan. Oo zei ons Monique daar wilden we wel naar toe gaan. OOOOO NO don't do that!!!!! And will you go, you most take this and that and you most think of that. But also it was nice to meet you en hij gaf ons Monique een hand. Dit was echt een leuk gesprek. Jammer genoeg moest hij iemand gaan helpen en was het gesprek afgelopen. Maar Monique je bent gewaarschuwd hè!!!!! 

(Let niet op mijn engels want die is niet zo goed als die van ons Monique.) Na dit gespek hebben we nog wat over de beurs gelopen en zijn we uiteindelijk toch maar gegaan. Want je kwam steeds maar leuke dingen tegen en ja je moet toch een keertje stoppen. We hadden nog zitten twijfelen of we naar een scrapbookwinkel in Doorn zouden gaan, maar hadden toch besloten dat we beter naar huis konden gaan. Thuis gekomen kregen we een warm onthaal van Anouk en Mirthe en Mark was ook blij dat we er weer waren. Anouk zei wat een leuke foto's hebben jullie genomen. We moesten meteen lachen toen we terug dachten aan vanmorgen. Ik zei heb je ook het filmpje gezien. Ja zei Mirthe leuk filmpje....... alleen maar een hand. Ik nee die niet een andere. Nou die moest natuurlijk meteen bekeken worden. Ze vonden het leuk.Na nog even naar mijn aankopen gekeken te hebben heb ik nog een beker thee voor ons Monique gezet die ze dan in de auto op kon drinken en toen ging ze weer naar huis. (jammer genoeg, want het was weer zo'n fijne dag!)

Ik zal even laten zien wat ik allemaal gekocht heb.

Hopelijk kunnen jullie het zo een beetje zien. Het zijn verschillende stempels, de onderste zijn dinosaurusstempels voor Anouk en Mirthe, mijn stempelliniaal, inkt blending tool en blending foam, boekjes met allemaal verschillende soorten papier erin, twinkling H2O, een waterspray(tje), een papier distresser en een mal van whiff of joy. Ook ligt er de stempel bij die we gekregen hadden van de beurs.
 Mijn handen jeuken om er mee te kunnen gaan beginnen, maar helaas moet ik ze nog even aan de kant laten liggen, want mijn studie gaat voor op dit moment. Nog even en die is achter de rug en dan kan ik alles uit proberen. En wat natuurlijk helemaal fijn zou zijn is als ons Monique er dan bij is.
 Dus Monique.............
In ieder geval heel erg bedankt voor die ontzettende leuke dag die we gehad hebben. Ik kan er weer helemaal tegen. Volgend jaar weer????????????

Fijn dat ik deze gezellige dag met jullie heb kunnen delen.

Liefs van Patricia


                                                        


3 opmerkingen:

 1. He hallo,zo dat was goed te zien dat jullie een fijne dag hebben gehad!
  heerlijk is dat he, dan kan je er weer een tijdje tegen,ik vond hetleuk dat ik weer mee mocht genieten met jullie .

  liefs tante Hanselien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joehoe!!!!!! Hier ben ik dan eindelijk. Ja ja, wat hebben we samen toch weer een gezellige dag gehad hè. Van begin tot eind was het weer heerlijk! Lekker samen scrapspulletjes kopen. We zijn allebei erg goed geslaagd en het geld was zo op. Ik heb vandaag de foto's gekeken die ik geknipt had en die zijn ook leuk. Moet nu toch echt mijn blog eens bijwerken, maar het is nu zo'n fijn weer dat we direct lekker gaan fietsen. Dus vanavond zal er wel weer niets van komen. Wat een goed idee van jou om een foto van je aankopen te knippen. Heb ik niet gedaan. Alles ligt al op mijn scrapkamer. Heb al verschillende stempels uitgeprobeerd, ook de Stazon inkt. Vind hem erg mooi! Nu moet je toch echt "opschieten" met dat examen van jou hoor, dan kunnen we weer flink aan de slag!!!!!! Heb er al zin in!! Het was een leuk gesprek hè met die Amerikaan. Dat vond ik ook. Robin gaat evengoed naar Death Valley, dus we moeten maar goed veel water inslaan!

  Volgend jaar zeker weer, daar hoef ik nog geen seconde over na te denken!! Nu op naar de Magnoliadag. Gaan we binnenkort Doorn onveilig maken samen ;o).

  Ik hou van jou lief zusje. Jij ook bedankt voor die heerlijke dag. Hebben we weer een mooie herinnering samen.

  Knuffel van Monique

  ps; maar goed dat ik mijn tekst gekopieerd had, want ik kreeg weer eens die rotfoutmelding: uw v verzoek kon helaas niet blah blah blah. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  Nog een poging :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik stotter zie ik: uw v verzoek. ha ha ha, dat krijg je van dat gemopper!

  BeantwoordenVerwijderen