vrijdag 6 mei 2011

Kleine update

Hallo hier ben ik weer. Ben een beetje laat met het laten zien van twee verjaardagskaarten.
Hier komen ze:

Deze kaart heb ik gemaakt voor de verjaardag van Mirandie. Boven en onder de knoop had ik nog wat glitter gestrooid. Maar daar heb ik geen foto meer van geknipt. De stempel heb ik gekocht op de stempelbeurs in Zeist en ik heb hem ingekleurd met distress inkt. Erg leuk om te doen.


Deze kaart heb ik gemaakt voor tante Rian. Ik zag de foto en vond die zo mooi dat ik besloten had om die te gebruiken voor haar verjaardagskaart  Het papier (van een vintage blokje van de action) dat ik erbij uitgekozen had kwam mooi uit op de kaart door de bloemen die langs haar op de foto staan.  

Vorige week vrijdag stond deze mooie bos bloemen op de tafel toen ik thuis kwam. Ik heb hem gekregen van Mark. Vond het zo lief van hem. Hij had ook een hele lieve kaart geschreven. Dank je Mark.

Van ons Monique had ik een hele lieve kaart gekregen en ook van de ouders van Mark.

Dit is de binnenkant van de kaart van ons Monique. Ze heeft hem heel leuk gemaakt. Als je hem beter wilt zien moet je even kijken op haar blog (scrapmonica.blogspot.com) daar staat hij wat duidelijker op. Heb de foto genomen toen het al donker was vandaar dat hij niet zo heel duidelijk is.

En dan nog wat foto's van Joy.
Op de laatste foto ligt ze nog lekker tussen de spaken van mijn fiets. Toen ik even later weer keek was ze aan het kauwen op het ventiel. Als je zo kijkt ziet het er ook echt uit om heerlijk aan te kauwen. Maar ik heb toch vlug ingegrepen.
Joy is een heel lief, ontdeugend en ondernemend hondje. Ik weet zeker dat ze een goed leven krijgt bij ons pap en ons mam.

Vandaag heb ik een MRI-onderzoek gehad. Deze duurde ruim een uur. Je moet dan ook zo lang stil liggen. Ik had een koptelefoon opgekregen met muziek van sky-radio. Dacht bij mezelf als ik nu de liedjes tel en denk dat een liedje ongeveer drie minuten duurt dan weet ik hoe lang het ongeveer nog zal duren. Maar de machine maakte zo'n verschrikkelijke herrie (vandaar dat je die koptelefoon opkreeg) dat ik niet alle liedjes gehoord had en het onderzoek voorbij was voor ik er erg in had. Nu nog wachten op de uitslag. Die krijg ik donderdag. Hoop dat ik dan te horen krijg dat het allemaal niet veel erger is geworden ondanks dat de terugvallen wel langer aanhouden als een paar jaar geleden. We hopen er maar het beste van. 

Ben nu bezig met een moederdagkaart. Zal er een kleine sneek-a-peek van geven.


Meer heb ik niet meer te vertellen. 
Wens jullie een heel fijn weekend.

Groetjes Patricia

3 opmerkingen:

 1. Nou, het was anders een heel verhaal! ;o)

  Wat een prachtige kaarten zijn het toch hè. In het echt zijn ze nog veel mooier. Ik vind die stempel zo leuk op Mirandie's kaart. En de kaart van Tante Rian is zo lekker fleurig. Ja, erg leuk gedaan hoor!

  Wat is onze Joy toch mooi en lief. Ze ziet er uit als een engeltje, ook al is ze af en toe een bengeltje. Ik vind haar in ieder geval prachtig. Afgelopen donderdag was ze op visite bij ons, samen met ons pap, ons mam, Anouk en Mirthe en we hebben ervan genoten.

  Ben blij dat de scan erop zit en ook dat het meeviel. Nu nog even geduld hebben voor de uitslag. Laten we hopen dat die ook gunstig zal zijn!

  Wat een prachtige bos bloemen heb je toch gekregen van Mark. Vind hem heel mooi, vooral die grote gerbera. Ik ben nog steeds apetrots op jou. Dat verdiende zeker een kaartje. Je hebt niet voor niets zo zitten zwoegen, zweten en stressen. Het heeft in ieder geval wel 2 prachtige cijfers opgeleverd. Kei gaaf toch!

  Je kaart voor ons mam ziet er nu al mooi uit. Wat leuk die hekjespons van Martha Stewart. Ben erg benieuwd! Ik ga vandaag ook proberen om een mooie kaart te maken, want dat verdient ons mam zeer zeker! Hou erg veel van haar.

  Zo meteen ga ik even poetsen en daarna wil ik lekker in de tuin gaan liggen, even een klein beetje kleur opdoen. Ook wil ik natuurlijk nog internetten, want vandaag is het INSD.....wat is dat nu weer: International Scrapbook Day!!!!!!!!!! Dat moeten we natuurlijk wel vieren of niet dan. Ja ja, over 2 weken doen we dat, I know sweet sister!

  Ik wens jou (en Mark, Anouk en Mirthe) een hele fijne warme zonnige en leuke dag toe. Ben blij dat ik je morgen weer zie!

  Dikke kus van
  Monique

  Ps: heb ik toch alweer mazzel dat ik de tekst gekopieerd had! Mij vangen ze dus niet he. Krijg ik weer die rot foutmelding. Waar zou dat toch aan liggen? GRRRRRR.... dat moeten we nog maar eens uitzoeken! Doei doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia
  Wat een mooie kaarten heb je toch weer gemaakt en ook gekregen!
  Heerlijk dat je nu niet meer hoeft te studeren, kun je weer relaxen, en nu maar hopen dat de scan goed uitvalt, dat zou helemaal fijn zijn
  Wat is Joy toch een heerlijk hondje als ik ze zie liggen tussen de spaken zou ik ze zo mee willen nemen naar huis (voor een uurtje denk ik hahaha)
  Dit was het weer,tot horens
  Liefs T.Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Patricia
  zo die zien er weer geweldig uit! heel mooi...
  eer van je werk .
  ik ben benieuwd hoe de uitslag van de scan is hopelijk is het gunstig.
  en wat een mooie foto,s van Joy.
  liefs van tante Hanselien.

  BeantwoordenVerwijderen