vrijdag 12 oktober 2012

Anouk had Hairbal op school

Als afsluiting van de introductieweek voor brugklasser had Anouk gisterenavond een Hairbal.
Je haar moest je grappig maken.
Anouk wilde in eerste instantie paarse puntjes, maar ik kon niks vinden van een spoeling of schuim in die kleur wat er na paar keer wassen uitging . Uiteindelijk zijn we naar een carnavalswinkel gegaan en daar hadden ze kleurspray. Anouk had blauw, groen en paars uitgekozen en na het eten zijn we aan de slag gegaan. Wat wil je Anouk..... doe maar zo en zo. Dus haar haren in een hoge staart, twee losse plukken bij haar (lange) pony en in haar nek had ik ook wat haar losgelaten zodat ik daar een vlecht kon maken en die om het elastiekje kon draaien zodat het allemaal wat stevig zat. Die vlecht had ik met de haarspray bespoten en daarna om haar staart gebonden. Toen haar staart flink getoupeerd en ook daar alle kleuren ingespoten. Uiteindelijk nog twee vlinders erin gestopt. Nog even haar pony wat kleur gegeven en voilà klaar voor het Hairbal.Mirthe en ik hebben haar op de fiets weggebracht. Bij school aangekomen zagen we allerlei verschillende kapsel. Wat een creaties allemaal. Ze konden er ook een prijs mee winnen dus iedereen had zijn uiterste best gedaan. Van alles hinger in de haren. Echt leuk om te zien.

Het zou tot tien uur duren en om tien voor tien fietste Mark aan. Tegen kwart over tien kwam Anouk lachend binnen. Ze had het zo leuk gehad en heel veel leuke reacties gekregen over haar haren. (leuk om te horen natuurlijk). Ze had gedanst, spelletjes gespeeld zoals ballen in een korf gooien, blikken gooien en spijkerbroek hangen en vooral gekletst. Haar oren suisten toen ze thuis was van de harde muziek en ze raakte niet uitgepraat.Hier is ze net thuis gekomen. Je ziet dat ze genoten heeft.
Na haar verhaal verteld te hebben nog en wat drinken, lekker douchen en naar bed.om te dromen over de geweldige avond.

Groetjes Patricia

3 opmerkingen:

 1. Hahaha wat een grappig kapsel hebben jullie gecreëerd! Vind het haar zelfs superleuk staan. Ze zou een goede Madonna zijn geweest in haar wilde jaren ;o). Wat ontzettend fijn dat ze het zo leuk heeft gehad. Ze straalt helemaal. Ja, die Anouk wordt nog een echt fuifnummer!

  Doei, groetjes en kusjes van
  (tante) Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo hallo ,wat is ze toch mooi ja dat hebben jullie kei mooi gedaan!
  ja toen jullie naar school waren had Mirthe al zoiets gedaan waar ook hard om gelachen werd maar ook zo van dat staat je wel heel erg goed als je je haar opsteekt, en het is haar aan te zien dat ze het heel fijn heeft gehad.
  en wat fijn dat jullie zo blij met de plaatjes zijn .

  veel liefs en groetjes van tante Hanselien xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Patricia, dat heb je maar weer eens effe mooi gedaan. Anouk was zo trots op jouw creatie van alle complimentjes die ze kreeg, dat maakte haar avond helemaal geweldig.
  En dan te bedenken dat ze helemaal geen zin had om te gaan, en we dachten allebei ; die is zo thuis !
  Maar ze bleef de hele avond, gedronken, gegeten, spelletjes,
  meidenpraat, gedanst, noem maar op.
  Ze wordt nog eens een echt feestbeest.
  Als ze er nu nog over praat, zie je haar nog steeds stralen!
  En mede dankzij jou heeft ze een superavond gehad.
  Dank je wel mama, dank je wel Patricia.

  kusjes en knuffeltje van Mark

  BeantwoordenVerwijderen