zaterdag 18 augustus 2012

Weer aan het scrappen geslagen

Hoi vandaag ben ik weer begonnen in mijn schaatsboekje. Het was al een hele lange tijd geleden. Iedereen hier thuis was weg en ik wist niet wat ik kon gaan doen aangezien het vandaag vrijdag is en ik me rustig moet houden. Daarbij was het ook nog eens ontzettend warm. Daarom had ik mijn scrapspulletjes mee naar beneden genomen en ben onder de luifel gaan zitten met twee parasols er extra bij zodat ik helemaal uit de zon zat en ben ik aan de slag gegaan in mijn schaatsboekje. Wel een raar idee dat ik met 31 graden in mijn schaatsboekje bezig was met foto's waar het op dat moment -9 graden was.
Ik ben nog niet helemaal klaar ermee, want toen Mark thuis kwam zijn we eerst boodschappen gaan doen. We wisten niet wat we wilden eten omdat het zo warm was en eenmaal in de winkel zagen we allemaal lekker vlees en kwamen we op het idee om te gaan bakplaten. Anouk en Mirthe vonden het helemaal geweldig. Na de afwas bedacht ik dat ik een kaart wilde maken voor een nichtje van Mark die gisteren jarig was en morgen haar verjaardag viert. Omdat ik morgen een gezellig dagje samen met ons Monique ga houden en Anouk en Mirthe bij ons pap en ons mam op de camping lekker gaan zwemmen gaat Mark met zijn ouders mee naar de verjaardag van Enna. Dus eerst nog een cadeautje gekocht en tja daar hoort toch ook een kaart bij. Die ben ik gaan maken en dit is ie geworden:
                                      
Helaas was het al donker toen ik de kaart af had, omdat ik tussendoor nog even planten water moest geven. Dus de foto is niet zo goed gelukt.
Nu zit ik nog heerlijk buiten dit berichtje te typen. Het is echt lekker nu. Een kopje thee erbij wat willen we nog meer. Morgen wil ik verder gaan in mijn schaatsboekje. Dus Monique zet de spullen maar klaar. We gaan er een gezellige dag van maken ☺! Ik zie dat het inmiddels twaalf uur is dus ik ga dit bericht vlug plaatsen.

Weer bedankt voor het langskomen.
Groetjes van Patricia

3 opmerkingen:

 1. Klopt inderdaad, een raar idee om aan een schaatsboekje te werken met 31 graden. Maar ik denk wel dat het verkoelend werkte, of niet ?
  Ik heb het hele boekje nog niet gezien, maar dat doe ik wel al die eens af is. Het wordt in ieder geval erg mooi.
  Wat hadden we toch lekker gegeten, en ik zie tegen de kids toen ze beneden kwamen ; Ik wil niet horen dat lust ik niet. Dus die zagen de bui al hangen dat er iets smerigs op tafel stond wat ze niet luste. Je had ze moeten horen toen ze de bakplaat zagen staan, hahahhaha.
  OOk nog bedankt voor de mooie kaart die je voor mijn nichtje hebt gemaakt, ik zal er trots op zijn om die te mogen geven.
  Weet zeker dat we met z'n allen een hele leuke, gezellige, stralende en vooral warme dag zullen hebben, want het belooft 36 graden te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey sissie, hier nog een reactie. Beetje laat, maar gisteren heb ik het toch zo druk gehad! :o) Waarmee?? Met jou natuurlijk..hihihi. Wat hebben we toch weer heerlijk gescrapt samen he. Waarom doen we dat niet veel vaker. Ik ben gisteren helemaal vergeten te vragen of het nu inderdaad verkoelend werkte dat schaatscrapboekje! Ik vind je boekje al heel mooi geworden en hij begint nu bijna af te raken. Kun je aan je boekje van Londen beginnen. Dan moet ik eigenlijk tegelijkertijd aan mijn boekje van Schotland beginnen. Hebben we samen mooi een zelfde thema!

  Weet je wat toevallig is. Wij hebben ook gebakplaat, precies dezelfde dag als jullie! Grappig he. Het was echt heerlijk. Vanavond bakken wij de restjes en smullen daar dus nog een keer van.

  Wat heb je toch weer een mooie kaart gemaakt en wat is dat toch een leuke stempel. Dat kan ik zeker zeggen, want ik heb hem ook! hihihi, ja ja, af en toe hebben wij zelfs dezelfde smaak ;o)
  Ik vind de glittersteentjes die je op de bloemetjes hebt gepakt heel erg leuk. Ben dol op glittertjes en het geeft een feestelijk tintje aan de kaart (dat heb ik je volgens mij al vaker verteld). Yep, hij is weer helemaal goedgekeurd.

  Ik wil binnenkort als het een stuk koeler is, mijn nieuwe stempel gaan gebruiken. Je weet wel die hele speciale ;o).

  Ik hou van jou, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt voor de fijne dag gisteren. Ik heb er toch zo van genoten. Vond het ook erg leuk dat je bleef eten. Het was zo jammer dat de tijd weer zo snel omvloog.

  Kusjes en een hele dikke knuffel.
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maak je toch een mooi werk ,
  ik ben heel benieuwd naar je schaats boekje
  het duurt nog wel even maar goed werk heeft zijn tijd nodig,
  ook weer een hele mooie kaart ik vind hem geweldig.
  ik ben een beetje later maar ik was gisteren pas laat thus wel even mijn post gekeken en dacht morgen weer een dag zodoende,
  ik vond het weer leuk om een kijkje bij je nemen,
  tot ziens groetjes T Hanselien

  BeantwoordenVerwijderen