vrijdag 15 april 2011

Anouk heeft een nieuw fototoestel

Hallo allemaal,
Laatst had Anouk enorme pech toen ze met haar vriendinnen allemaal foto's ging maken met haar fototoestel. Eerst hadden ze een ideale plek uitgezocht, maar toen ze daar al veel leuke foto geknipt hadden, besloten ze naar de speeltuin te gaan en daar verder foto's te knippen wat dus niet echt een succes was. Anouk kwam naar huis met de mededeling dat ze haar accu niet meer uit haar fototoestel kreeg. Ze had hem eruit gehaald omdat haar fototoestel het niet meer deed, maar toen perongeluk dus de accu er verkeerd om ingedaan. Mark had de accu er gelukkig weer uitgekregen, maar het fototoestel deed het nog niet. Ook zag hij er wat zand opzitten. We dachten dat dat de reden was en toen Anouk haar vriendinnen weg waren kwamen de tranen. Na haar flink getroost te hebben en met de belofte dat ik de volgende dag naar de winkel ging om te kijken of ze het fototoestel nog konden maken was ze al wat meer gerustgesteld. Ik dus de volgende dag naar de winkel en het fototoestel werd opgestuurd.

Bijna iedere week vroeg Anouk hoe is het met mijn fototoestel. Ik zei dat weet ik niet, ze zouden papa bellen als ze iets meer wisten. Woensdag kreeg ik een brief van de MediaMarkt met de mededeling dat ze met ons wilden praten omdat de reparatie erg lang duurde. We moesten al de accessoires meenemen met de bon van de reparatie en de aankoopbon.

Mark was twee dagen weg ivm zijn werk en toen hij thuis kwam heb ik hem de brief laten zien en zijn we naar de stad gegaan. Eerst even gegeten bij de Mc Donalds (altijd lekker natuurlijk en vooral Anouk en Mirthe vonden het weer ontzettend leuk) en toen naar de MediaMarkt toe. Daar kregen we te horen dat we voor het bedrag een ander toestel mochten uitzoeken. Anouk mocht het zelfde toestel pakken, maar keek toch ook naar andere. Na lang kijken had ze er eentje uitgekozen. Niet dezelfde als ze had. Ze had een roze Samsung en nu heeft ze een zwarte Nikon.
Anouk zei: deze is veel makkelijker te bedienen en er zitten allemaal verschillende standen, je kunt er zelfs vuurwerk mee knippen! Ze is ontzettend trots en helemaal weg van haar toestel. Ze heeft er al mee gefilmd en foto's mee geknipt. Ik zal er een paar laten zien.


Ik hoop dat ze hier nog lang plezier van mag hebben en heel veel mooie foto's kan knippen. Een ding is zeker ze zal er niet meer mee naar de speeltuin gaan!!!

Liefs Patricia

3 opmerkingen:

 1. Wat is die Anouk van mij toch een bofkont. Het was zo'n verdriet toen het fototoestel kapot was en nu is ze zoooooo reuzetrots dat ze weer een nieuw fototoestel heeft. En het meest trots is ze omdat ze het nu zelf heeft mogen uitzoeken, ze stond daar te kijken als een echte tiener die voor het eerst iets mocht uitzoeken.
  Ik hoop dat je er veel plezier van hebt, mijn Noukske.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia
  Dit komt mij bekend voor, heb ik ook meegemaakt en ook ik mocht een nieuwe uitzoeken!
  Dan ben je toch weer helemaal gelukkig hé
  Ik hoop dat ze er heel veel plezier van mag hebben.
  Liefs T.mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joehoe!!!! Ik heb het fototoestel inmiddels gezien en ook al gebruikt ;o). Het is heel mooi en ik hoop dat Anouk er veel mooie foto's mee zal maken.
  Fijn dat ze eens zo'n geluk heeft hè!

  xxx van (tante) Monique

  BeantwoordenVerwijderen