zaterdag 17 maart 2012

Kaart gemaakt voor mijn mannetje die vandaag jarig is!!

Hallo, ik heb weer al mijn inspiratie bij elkaar gezocht en een kaart voor Mark gemaakt.
Vorige week zondag was het schitterend weer en zijn we 's middags op de fiets naar Dierenrijk gegaan.
Gelukkig had ik mijn fototoestel bij en verschillende foto's geknipt van Mark die ik mooi voor zijn kaart kon gebruiken. Dit is het resultaat:

Had nog een foto over en die heb ik aan de binnenkant geplakt.

Helaas ben ik bij die foto vergeten de randen af te schuren net zoals ik bij de foto's op de voorkant heb gedaan. Het geeft net iets meer aan de foto vind ik.
We gaan nu lekker van Mark zijn verjaardag genieten. Een rustige dag. Geen feestje dit keer daarom zullen we hem extra in de watten leggen vandaag. Dus Mark bij deze nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag.

Liefs Patricia 

6 opmerkingen:

 1. Ja, alweer een geweldige kaart gemaakt door mijn lieve vrouwtje voor mij. Een kaart gemaakt met veel liefde op een voor mij speciale dag. Bedankt schat, de kaart is echt mooi geworden, vooral de kleurencombinatie........schitterend !

  Ook bedankt voor alle verwennerij...dikke kus.

  Veel liefs..... Mark

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor die geweldige lieve woorden. Kusjes Patricia

   Verwijderen
 2. Mooi gemaakt!!
  en jij ook gefeliciteerd met je menneke,
  maak er een leuke dag van samen met Anouk en Mirthe.

  heel veel goetjes en xxx van T Hanselien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat heb je een prachtige kaart gemaakt! Geen wonder dat Mark er zo blij mee is! Hij is echt schitterend geworden. Hele mooie kleurencombinatie en de cirkels vind ik ook erg leuk gedaan! Wat ben je toch een talent. Ik zie allerlei leuke dingen, labels, verschillende mooie papiertjes, verschillende stroken, cirkels. Tjonge jonge, je hebt er echt een kunstwerkje van gemaakt. Dit vind ik een van je mooiste kaarten!! Jij was vandaag ons mam ophalen, dus ik heb je niet meer gesproken toen ik Mark belde om hem te feliciteren. Dus doe ik het nu maar zo: van harte gefeliciteerd met jouw menneke. Ik hoop dat jullie een leuke dag gehad hebben, maar dat hoor ik morgen wel. Zal je dan ff bellen!

  Liefs en een dikke kus
  van mij, ikke, jouw zus, Monique dus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super kaart heb je gemaakt!
  Ben een dag te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met Mart, jou lief menneke, hebben jullie een leuke dag gehad en alle aandacht naar Mark wat zal hij heerlijk verwend zijn door jullie!
  Liefs t.Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het ook een heeeeeeeele leuke kaart echt waar o ja ja ja

  BeantwoordenVerwijderen