woensdag 19 oktober 2011

Weer twee pagina's af

Hallo allemaal,
Gisteren kwam ons Monique gezellig bij mij scrappen.
Ze was er iets na elf uur en na een heerlijke lunch zijn we lekker begonnen met scrappen.
Ons Monique aan haar travelboekje die ze al van mooi papier voorzien had, maar helaas waren haar foto's nog niet binnen en kon ze daar nog niet mee aan de slag.
Maar ze heeft zich niet verveeld en al verschillende soorten blz gemaakt en heel mooi versierd zodat de foto's er dadelijk zo opgeplakt kunnen worden. Ik ben al helemaal weg van je boekje Monique hij wordt echt prachtig!!!

Ik ben verder gegaan met mijn schaatsboekje. Heb de smaak echt weer helemaal te pakken.


De eerste pagina is dat Mark ook bij het kanaal komt na een dag hard werken en samen met Anouk het ijs opgaat zodat Anouk met behulp van zijn steun kan wennen aan het ijs. Maar dit alles was overbodig, want Anouk schaatste zo maar weg. Ja dat is het voordeel van skeeleren!Op de tweede pagina kun je zien dat ze er geen enkele moeite mee had en vol vertrouwen over het ijs schaatste. Deze pagina was wat moeilijker. Ik had de ovale foto uitgestanst met mijn cuttlebug en de nestabilities Classic Ovals Small. Toen dacht ik laat ik er ook maar een Scalloped randje met de nestabilities Classic Scallopped Ovals Large om heen uit stansen dat ziet er mooier uit, maar ik vond persoonlijk dat der scalloped rand te groot was. Ons Monique heeft gezellig met mij mee zitten kijken hoe ik het toch allemaal zo kon krijgen dat het wel mooi was. Ik had toen de scallopped rand al geëmbosd zodat er nog een extra rand om heen kwam en daarna heb ik de fotorand bewerkt met de Chizzel-it van Provocraft.
Dit witte randje maakte het net wat mooier. Mede door de goedkeuring van Anouk heb ik toen besloten om de grote scalloped rand toch maar te gebruiken.Ons Monique kwam ook met de tip om er eens een ander er papiertje bij de plakken zodat de pagina wat meer kleur kreeg en dit is het resultaat. Na nog een pinguïn op te plakken en een dikke sticker (weet helaas niet hoe die heet, maar hij is van  AMM all my memories ) en een tekststicker wonderful you ben ik na het schrijven van de tekst toch best tevreden over deze pagina.

Het is zo veel leuker om samen met ons Monique te scrappen. We kunnen dingen aan elkaar vragen en laten zien en zo elkaars meningen delen. Ik zou er dus bv. nooit op gekomen zijn om op de tweede pagina een ander gekleurd design papier te verwerken om het een beetje te breken. Zo zie je maar.
Monique bij deze heel erg bedankt voor de ontzettende fijne middag. We moeten het gauw weer een keertje over doen. Zeker nu je vertelde dat toen je thuis kwam je foto's binnen waren.

Allemaal weer bedankt voor het kijken.
Groetjes Patricia

4 opmerkingen:

 1. Joehoe, alweer een artikel op je blog. Tjonge als deze maar niet overspannen raakt van al die activiteit ineens ;o).

  Ik heb ook genoten en de tijd ging weer veel te snel voorbij. Voor je het weet ben je een aantal uren verder. Heerlijk, gezellig samen kletsen, scrappen en elkaar advies of ideeën geven.

  Ik vind je pagina's heel mooi geworden. Ik vind het erg mooi dat je dat bruine papier erbij gedaan hebt en die ovale scalloped rand is prachtig. Maar je wist al dat ik dat vond, het is altijd fijn om dat nog een keertje te horen :o). Ben blij dat je weer scrapinspiratie hebt en dat je er ook zo veel plezier in hebt.

  Ik heb ook lekker aan mijn boekje gewerkt, ook al waren mijn foto's nog niet binnen. Nu wel, helaas zaten er verschillende foto's bij die niet goed af waren gedrukt. Robin had op 1 foto zelfs een grijs/zwart gezicht. Dat zag er toch zo raar uit. En het was eigenlijk nog wel zo'n mooie foto, dat zul je altijd zien. Ik ga dit toch eens mailen, misschien dat de slechte foto's opnieuw afgedrukt mogen worden.

  Over een paar weken zullen we nog eens zo'n dagje plannen, gezellig!

  Jij ook heel erg bedankt voor de fijne dag en voor die heerlijke lunch en de Brosjes (niet bedankt namens de weegschaal...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo hallo ,wat mooi wat je weer gemaakt hebt,dat word een heel mooi boekje!~

  Ja en dat samen met je zus gezellig is dat he, en regelmatig maar zo,n fijn dagje houden leuk hoor .

  liefs en groetjes van T Hanselien .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, zoals iedereen het al zegt, het is weer mooi geworden. Gelukkig heb je de smaak weer te pakken want het is alweer een tijd geleden dat ik jou zo fanatiek heb zien scrappen.
  Ga zo door en hopenlijk kunnen we nog meer van je verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes, oftewel Ja, ff tijd om op internet te kijken Als dat het doet, moet ik zoveel tegelijk doen, want voordat je het weet is het moment weer voorbij. Leuk, kunstig, warm (ondanks de kou) en je ziet dat het met liefde gemaakt is. Geniet maar volop en niet alleen van het scrappen, maar ook van die prachtige dochters van je, want je ziet ook op de foto's hoe groot ze al worden. Voor je het weet moet je het alleen met Mark doen, ook leuk, maar niet zo spannend. Nou, ik ga weer verder met mijn speeltje en vind het fijn dat je samen met Monique zo'n leuke, vruchtbare dag gehad hebt. Kusjes van mama

  BeantwoordenVerwijderen