dinsdag 17 april 2012

Veertig geworden

Jaja ook ik heb er aan moeten geloven en afscheid genomen van de drie vooraan in mijn leeftijd. Ik ben 40 geworden. Heb een geweldige verjaardag gehad en ben super verwend met mooie cadeau's en geweldige kaarten en als topper een spandoek en een fotoalbum met schitterende foto's en verhalen.
Als eerste wil ik een paar kaarten laten zien die voor mij gemaakt zijn.
Deze heeft mijn mannetje voor mij gemaakt. Helemaal zelf bedacht en zelfs mijn cuttlebug uitgeprobeert. Ja hij heeft een prachtige kaart gemaakt en ik ben er super blij mee. Kan wel zeggen dat hij ook talent heeft in kaarten maken. Dusse Mark.... wanneer gaan we samen aan de slag??? Misschien een ideetje voor een regenachtige zondag samen met de kinderen aan de knutsel.... wie weet.

Sinds een paar jaar heeft ons mam dankzij ons Monique het digitale scrappen ontdekt. Ze maakt hele mooie kaarten en we worden daar dan ook regelmatig mee verrast. Ook op mijn verjaardag had ze weer een prachtige kaart gemaakt.
Ja mama, jij maakt zo'n mooie kaarten waar we iedere keer weer van genieten. Je bent nog nog vanalles aan het ontdekken hoe het allemaal moet en  kan en ik moet eerlijk bekennen dat ik er best wel jaloers op ben. Misschien dat ik het wel een keertje ga proberen maar ik hou me voorlopig nog bezig om te scrappen met papier, bloemtjes, knopen. lint, brads, eyelets en stempels.

Deze prachtige doek heeft ons Monique voor mij gemaakt.
Dat was een hele verrassing en daarna kreeg ik ook nog het fotoalbum.

Dit zijn allemaal mooie aandenken aan mijn 40ste verjaardag.
Ben er heel erg blij mee en vind het zo lief dat ons Monique dat allemaal voor mij heeft gemaakt.
Monique bedankt!!!! Vind het echt super dat je dit voor me gemaakt hebt. Ben er heel trots op!!!

Natuurlijk heb ik nog heel wat andere mooie kaarten en cadeautjes gekregen.
Ik heb een heel fijne dag gehad en er echt van genoten.
Een dag waar ik nog vaak aan zal denken.
Iedereen nog heel erg bedankt.

Liefs Patricia


5 opmerkingen:

 1. Joehoe!!!!! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg graag gedaan. Je verdient het gewoon om lekker in de watten gelegd te worden. Ech wel! Je hebt het vaak al moeilijk genoeg.

  Ik weet dat je moeite hebt om afscheid te nemen van die 3 in je leeftijd want bij je intro-verhaaltje bovenaan je blog staat nog steeds dat je 39 bent...hihihi. ;o)

  Ja, Mark en ons mam hadden een prachtige kaart voor je gemaakt. Wat een creativiteit toch allemaal. Heerlijk vind ik dat en jij dus ook.

  Ben blij dat je het album en de spandoek mooi vind, heb er veel plezier mee gehad, toen ik deze aan het maken was.

  Veel liefs en kusjes en op naar de 41 :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu niet meer. Ik heb dat na even zoeken net ook kunnen veranderen. Ook het verhaal heb ik een beetje aangepast. Vond dat ik geen 40 jaar jong meer kon schrijven. Want 39 klinkt nog wel jong, veertig klinkt al een stuk ouder of niet :)

   Verwijderen
 2. ha ha ha, goed gedaan. Nou, 40 is nog best jong hoor... Maar helaas klinkt het inderdaad een stuk ouder ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaja, ook al in de 40, en ik mocht er bij zijn. Heb met veel moeite een kaart in elkaar geknutseld en het is wel een mooie geworden, al zeg ik het zelf.
  Je zegt het al, 40 klinkt oud,maar je bent nog zo jong als je je voelt. Ik hoop dat je een leuke "ik wordt 40-dag" hebt gehad, want als er iemand is die het verdient om in de watten gelegd te worden, ben jij het, na alles wat je de laatste tijd hebt mee moeten maken. Het is nu 40, en ja schat, we gaan samen op weg naar de 50 !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjonge dat had je nu niet moeten zeggen dat klinkt echt oud. Maar het duurt voor mij nog tien jaar.
   Bedankt voor je geweldige lieve woorden.

   Verwijderen