dinsdag 24 april 2012

Nog een kaart

Ja een kaart waarin ik in het vorige berichtje schreef is binnen.
Ik had die gemaakt voor ons Monique om haar te bedanken voor de geweldige fijne dag die we hadden op de Art Specially Event in Zeist.
Daar had ik ook de stempels gekocht die ik voor de kaart gebruikt heb.
Deze is van Sizzix stamp & die cut van Hero Arts.
De stempelafdruk had ik al klaar. Met de stamp a ma jig heb ik de tekst in het kader gekregen. Het is heel leuk om daar mee te werken en je tekststempel komt eigenlijk altijd op de goede plaats.
De bloemen heb ik met speciale stiften in gekleurd. Ik weet echt niet meer hoe die heten, maar heb ze ooit bij pipoos gekocht met een set clearstempels erbij. Ook dit is leuk om eens mee te werken.
Verder heb ik dagen zitten puzzelen toen ik de stempel afgedrukt had en uitgestanst wat voor papier ik op de kaart kon gebruiken. Uit eindelijk kwam ik dit designvel tegen en dat vond ik er wel goed bij passen. Het lint gaf net iets meer opvulling aan de kaart. Na lang puzzelen om de stempelafdruk te kunnen gebruiken op een kaart ben ik best tevreden over het resultaat.
En Monique het is je van harte gegund, want je mag best weten dat ik erg van die dagen geniet dat we gezellig naar een beurs gaan of hier thuis lekker gaan scrappen. Maar de eerst volgende planning is kaarten maken. Dus er zullen nog wel meerdere kaarten volgen binnenkort.

Liefs Patricia

5 opmerkingen:

 1. Dit is echt de mooiste kaart ♥
  Ben er zo blij mee. Wat leuk dat je hem al meteen geplaatst heb! Dat papier uitzoeken is altijd lastig he. Dat vereist nog enige oefening... hihihi. Maar schitterende keuze heb je gemaakt, dus dat was die paren dagen puzzelen meer dan waard.

  Ik vind trouwens hoe je dat lintje gestrikt hebt, super mooi! Dat wil ik ook leren. Strikjes zijn zo lastig en dat lukt me eigenlijk zelden.

  Nogmaals heel erg bedankt voor deze schitterende kaart. Was echt een leuke verrassing toen ik thuis kwam.

  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat strikje is makkelijk te doen. Je pakt een recht stuk lint. Plakt die op de kaart en laat het stukje waar je het "strikje" wil maken open (dus geen plak daar). Dan pak je een klein stukje lint en haalt die onder de lint door en knoopt die aan het lint vast. De uiteinde schuin afknippen en voilĂ !

   Verwijderen
 2. Hallo hallo,
  ik heb je blok weer eens bekeken en wat was dat weer gezellig.
  en wat een mooie kaart heb je voor je zus gemaakt, petje af hoor!
  ja jullie hebben een mooie hobby samen super!
  Liefs T,Hanselien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik vindt het ook een heel mooie kaart geworden. Zo'n mooie kaart heeft jouw zus wel verdiend. Ze heeft jou toch maar weer eens een hele dag mee op sleeptouw genomen.
  Vindt het fijn dat je er zo van genoten hebt.

  Een geweldige kaart voor een geweldige dag samen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een kunststukje weer, heel mooi gemaakt.
  Ik zou er ook uren mee bezig kunnen zijn denk ik.Leuk als je samen met je zus zo´n leuke hobby hebt.
  Het mailtje van de chili-saus vond ik ook heel leuk wat had ik graag het gezicht van Mirte gezien., hoe ze het verzint. Het was inderdaad een vulkaan uitbarsting, tot op het plafon.
  Kus tante Rian

  BeantwoordenVerwijderen