dinsdag 17 april 2012

Naar ART Specially Event in Zeist

Zaterdag ben ik gezellig met ons Monique naar ARTSpecially Event of te wel de stempelbeurs in Zeist geweest.
We hebben weer veel leuke spullen gezien en gekocht.
Het was zoals altijd heel gezellig.
Toen we net binnen waren was het nog niet zo heel druk gelukkig en konden we overal lekker snuffelen.
Werd helaas al wel heel snel moe in mijn benen daarom hebben de beurs lekker rustig bezocht.
Tegen een uur of vier hebben we nog gezellig een uh nee twee kopjes thee gedronken en gekeken wat we allemaal gekocht hadden. Altijd gezellig om dan samen te bekijken wat we gevonden hadden.
Dit is wat ik allemaal gekocht had:

Onder het genot van ons kopje thee besloten we om toch nog eventjes door te rijden naar Papers and Pictures in Doorn. We waren nu toch in de buurt dus waarom niet?
Ook daar waren weer veel leuke spullentjes te vinden. En daar had ik dit allemaal gevonden:


Eigenlijk was ik op zoek naar een stans van een vlinder en helaas heb ik die niet gevonden. Ik blijf gewoon door zoeken en zal die vanzelf vinden. Maar ik ben al heel blij met deze spullen en kan niet wachten tot ik ze kan gaan gebruiken. Doe nog even lekker rustig aan met alles tot ik weer helemaal bijgekomen ben van de beurs.

Liefs Patricia

4 opmerkingen:

  1. Ja, de stempelbeurs. Onze grote favoriet. Wat hebben we toch weer een fijne dag gehad, ondanks dat het erg vermoeiend was. Maar dat moet kunnen he, de beurs is tenslotte maar 1x per jaar :o). Ik geef toe dat ik ook blij was dat we een bakkie thee gingen drinken. Poeh poeh, ff uitblazen en bijkomen. Dat beviel zo goed, dat we nog maar een bakkie thee dronken en toen waren we klaar om naar Doorn te gaan. Wat is het toch eigenlijk jammer dat die winkel zo ver weg ligt. Of misschien maar goed ;o) Anders raakt onze portemonnee te snel leeg hihihi. Helaas voor jou, geen vlinderstans, maar dan heb je nog wat om naar uit te kijken. Ik heb al verschillende spulletjes uitgeprobeerd en vind ze prachtig. Misschien dat ik morgen nog wat ga knutselen, ik kijk wel. Binnenkort gaan we samen weer eens van alles uitproberen; stempels, stansen, malletjes. We kunnen vooruit en hoeven ons niet te vervelen. Laat de inspiratie maar komen zou ik zeggen! Ik hoop dat je inmiddels weer een beetje bijgekomen bent. Vind het zo erg dat je zo veel in hebt moeten leveren. Ik hoop echt dat het in de toekomst weer wat beter zal gaan.... Maar gelukkig laat je de moed niet zakken en blijf je positief en gemotiveerd. Zeer bewonderenswaardig (is dat goed Nederlands???).

    Ik hou van jou. Dikke knuffel en kus en nogmaals bedankt voor de fijne dag die ik mede dankzij jou gehad heb.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jij ook bedankt. Het was weer geweldig om dit samen met je te delen.

      Verwijderen
  2. Tante Bernadette17 april 2012 om 20:47

    Hoi, Wat leuk allemaal. Volgens mij kun jij nu onderhand wel een eigen winkeltje beginnen met scrapspulletjes. Hahaha.

    Groetjes tante Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, spulletjes genoeg voor een winkeltje.

    Wat fijn dat jullie zo genoten hebben op deze dag. Monique, jij ook nog bedankt dat je mijn vrouwke een dag op sleeptouw hebt genomen, ze had het effe nodig. Wat zal er binnenkort weer wat afgestempeld gaan worden. Op jullie dagje uit, heb ik een fijne vader-dochters dag gehad, lekker genieten met z'n drieen in het zwembad.
    Ik zou zeggen..... op naar de volgende zussen-dag !

    BeantwoordenVerwijderen